Winnaar wijkwedstrijd bekend! De ijskar rijdt naar…

Cnuz heeft vorig jaar zijn eerste wedstrijd aangekondigd! De wijken die meededen aan de aangekondigde acties konden tijdens de dag van de buur op 29 mei 2020 het bezoek van een ijskar winnen.

Gedurende 2019 en begin 2020 hebben wij aan onze bewoners gevraagd om hun wijk te versieren tijdens de feestdagen en de wijk op te fleuren. De bewoners van Eén Meilaan en Democratielaan hebben tijdens kerstdagen hun terrassen versierd met kerstversiering. De wijken Gijmelberg te Aarschot, Bungenveld in Budingen, Dungelhof in Zoutleeuw, Kerselant in Geetbets hebben meegedaan met de actie ‘Fleur je wijk op’ en hebben dit gedaan door een stoepkrijtactie te organiseren. Voorbeelden van deze kunstwerken kan je terugvinden op onze Facebookpagina en website.

Deze wijken maakten dus allemaal kans om een ijskar te winnen tijdens de dag van de buur op 29 mei 2020. Onze maatschappij heeft via een loting de winnende wijk gekozen. De bewoners van de wijk De Mot in Landen mogen op 29 mei 2020 genieten van een ijsje! Proficiat en laat het smaken!